Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw woning beter te isoleren? Op 10 november organiseert het Drents Energieloket een speciale informatieavond over energiebesparende maatregelen in je woning in de Wenning in Pesse vanaf 19.30 uur. Alle inwoners van de gemeente Hoogeveen zijn hiervoor van harte welkom.

poster 10 nov

De informatieavonden zijn onderdeel van de Warmtetour van de campagne 'Drent zit er warmpjes bij', een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en huiseigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het isoleren van hun huis.

Waar kun je als woningeigenaar het beste beginnen met energiebesparing? Tijdens deze informatieavond geven we informatie over de mogelijkheden van dak-, gevel- of vloerisolatie en beglazing. Wat is het meest geschikt en wat levert het meeste op?

Invent Advies zal vanavond aanwezig zijn om al uw vragen over energiebesparing te beantwoorden. Onze onafhankelijke adviseur denkt graag met u mee! 

Organisatie: Drents Energieloket
Tijd: 19:30
Datum: 10 november 2015
Locatie: De Wenning
Adres: Veldbrake 5, Pesse
Kosten: geen