Invent Advies B.V. is sinds 1999 hét adviesbureau voor energiezuinig bouwen en verbouwen. Zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw, bestaand en nieuwbouw. Wij werken vanuit ons bedrijfspand, Ossebroeken 26 in Beilen, voor woningbouwcorporaties, architecten, projectontwikkelaars, ondernemers en particuliere opdrachtgevers.

Wij stellen onszelf als doel om bij te dragen aan een energie efficiënt, comfortabel en gezond binnenklimaat in de gebouwde omgeving met als doel een energieneutrale leefomgeving.

EPA - U Adviseur
Als EPA adviseur in de utiliteitsbouw ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren en rapporteren van de opdrachten van de klant. Hierbij ben je geheel zelfstandig in staat de verschillende type klanten van Invent Advies B.V. van kwalitatief hoogwaardig advies te voorzien. Dit zijn opdrachten waarbij je als adviseur verantwoordelijk bent voor het zelfstandig opstellen van energielabels voor bedrijfspanden, geef je goed advies over energiebesparende mogelijkheden en houd je rekening met de praktische uitvoerbaarheid hiervan lees verder..

EPA - W Adviseur
Als EPA adviseur in de woningbouw ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren en rapporteren van de opdrachten van de klant. Je houdt je bezig met het verrichten van inspecties, het onderzoeken van energiebesparende maatregelen en het berekenen van een energielabel voor een woning of woongebouw (voornamelijk huurwoningen en in mindere mate particulier bezit). Als adviseur ben je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van inspecties/opnames
en het uitbrengen van adviezen lees verder..

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden in de vorm van een marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan contact worden opgenomen met de heer J.H. Eising, onder telefoonnummer 0593 541 045 . Meer informatie over de organisatie is te vinden op deze website.

Sollicitaties (brief met CV) kunnen per e-mail worden verzonden aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: vacature

Alleen passende reacties worden in behandeling genomen. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.