Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 8007

Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) is er een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen te kunnen financieren aan appartementencomplexen: de VvE Energiebespaarlening.


Via maandelijkse betalingen van de lening spreidt de VvE de kosten zo over meerdere jaren. Als uw VvE uit tenminste 10 appartementsrechten (betreffende een wooneenheid) bestaat, kunt u in aanmerking komen voor een VvE Energiebespaarlening. Dit is onder voorbehoud van een positieve financiële en inhoudelijke toetsting door SVn.

Energiebesparing en VvE’s

Vaak valt er flinke energiewinst te behalen bij appartementencomplexen. Soms gaat dat echter gepaard met forse investeringen, waarbij er externe financieringsmiddelen nodig zijn. De VvE Energiebespaarlening maakt het nu mogelijk om, tegen een aantrekkelijke rente, energiebesparende investeringen in of aan appartementencomplexen te financieren. Dit maakt complexen energiezuiniger, comfortabeler en duurzamer.

Voor het complete artikel plus de kenmerken van de Energiebespaalening voor VvE's kunt op de site van ikinvesteerslim.nl kijken.