Delius Pit was te gast bij radioprogramma De Brink van RTV Drenthe om te praten over een momenteel zeer hot item: zonnepanelen. De Brink is Radio Drenthe's ontmoetingsplaats in de ochtend, iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Gastheer Aaldert Oosterhuis ontvangt gasten, draait gezellige muziek, speelt een spel en stelt dagelijks de lijnen voor u open in Beltijd.

20150925 Delius rtvdrenthen33

Delius Pit, adviseur bij Invent Advies, was te gast om te praten over zonnepanelen. Er werden vragen gesteld over de laatste stand van zaken van zonnepanelen. Worden ze steeds beter en goedkoper? Wat is het rendement nou van deze panelen? En zijn er nog bepaalde subsidies te krijgen? Dit zijn zomaar een aantal vragen die behandeld werden. 

Bent u benieuwd hoe Delius deze vragen beantwoord heeft? Klik dan op onderstaande link om het fragment te beluisteren. Het interview start vanaf minuut 35:40.

http://www.rtvdrenthe.nl/radio/programma/5/De-Brink/aflevering/2872

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant