De Drentse Energie Organisatie maakt nog eens 2 miljoen euro vrij voor het financieren van het MKB, stichtingen en verenigingen in Drenthe die willen investeren in energiebesparing of de opwek van duurzame energie.

Met de Energie Lening Drenthe heeft de Drentse Energie Organisatie in 2014 en 2015 ruim zestig Drentse ondernemers geholpen. De bedrijven investeerden onder andere in zonnepanelen, ledverlichting en isolatie. Omdat er een groeiende vraag bestaat vanuit ondernemers om hun bedrijfspand energiezuinig of zelfs energieneutraal te maken is besloten ook na 2015 de financieringsmogelijkheid voort te zetten. De Energielening Drenthe geldt voor leningen vanaf € 5.000 tot maximaal € 50.000. Leningen worden in de regel binnen 24 uur na aanvraag toegekend.

20150929EbesparingMKB

Invent Advies kan adviseren wat voor uw bedrijf de beste investeringen zijn in energiebesparing of de opwek van duurzame energie door middel van een energie-inspectie.

De energie-inspectie is één van de vormen van energieonderzoeken die Invent kan uitvoeren. Het is een laagdrempelig, professioneel advies waarbij u samen met een energieadviseur door uw bedrijf loopt. Bekijk in de ondertaande video wat een energie inspectie voor uw bedrijf kan betekenen.

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl