De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland in het Martiniplaza te Groningen zijn een begrip in de zakelijke wereld. Met 550 deelnemende bedrijven en ongeveer 25.000 bezoekers is dit een ideale gelegenheid om te netwerken. Ook dit jaar zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen en zullen wij beide dagen met ons enthousiaste team aanwezig zijn!

Promotiedagen

U bent van harte welkom bij ons in de stand op dinsdag 3 en woensdag 4 november van 12:00 tot 22:00 uur. U kunt ons vinden in stand nummer 2000. We praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

U kunt hier uw toegangskaartje downloaden!

 

Ontvangt u liever een kaart via de post? Stuur dan onder vermelding van uw naam en adres een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zorgen wij er voor dat u uw kaart in de brievenbus ontvangt!

Het volledige programma van de promotiedagen vindt u hier.

 

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant