Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw woning beter te isoleren? Op 29 oktober poster 29 oktorganiseert het Drents Energieloket een speciale informatieavond over het isoleren van je woning in het Dorpshuis NijRoon in Nieuw-Roden vanaf 19.30 uur. Alle inwoners van de gemeente Noordenveld zijn hiervoor van harte welkom.

NieuwswarmtetourNieuwRoden

De informatieavonden zijn onderdeel van de Warmtetour van de campagne 'Drent zit er warmpjes bij', een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en huiseigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het isoleren van hun huis.

Waar kun je als woningeigenaar het beste beginnen met energiebesparing? Tijdens deze informatieavond geven we informatie over de mogelijkheden van dak-, gevel- of vloerisolatie en beglazing. Wat is het meest geschikt en wat levert het meeste op?

Invent Advies zal vanavond aanwezig zijn om al uw vragen over energiebesparing te beantwoorden. Onze onafhankelijke adviseur denkt graag met u mee! 

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant