Naast de al verlaagde rentes van 2015 (5 jaar 2,6% rente of 10 jaar 2,9% rente) heeft de raad van Toezicht van de Drentse Energie Organisatie onlangs ook ingestemd met een extra rentekorting van maximaal 2,5% op de Energielening voor maatschappelijke organisaties. 

DEO

Om gebruik te maken van deze extra korting kunnen derden (behoeven geen leden te zijn) meedoen aan een zonnepanelen project van de vereniging en privé panelen op hun woning plaatsen. De rentekorting bedraagt 0,2% per deelnemer tot een minimumrente van 0,5%. Er moeten minimaal 5 deelnemers zijn.

Stel uw sportclub neemt een lening voor 10 jaar die met 2,9% afgesloten wordt en er doen 10 personen mee. Dan geeft dit een renteverlaging van 10 x 0,2% - 2% aftrek en blijft er een rente over van 0,9%. Bij 12 personen die privé zonnepanelen plaatsen zit de sportclub al op het minimum van 0,5%.

Wilt u meer informatie over deze regeling of heeft u hulp nodig bij het aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant