Informatiebijeenkomst voor eigenaren en bewoners van de rijksmonumenten en provinciale monumenten in de gemeente Midden-Drenthe.

Aanstaande maandagavond 11 april vanaf 19.00 uur organiseert de gemeente Midden-Drenthe een informatiebijeenkomst voor eigenaren en bewoners van de rijksmonumenten en provinciale monumenten in de gemeente.


Tijdens de avond in de Stefanuskerk te Beilen staat het delen van kennis over monumenten centraal. Diverse zaken die betrekking hebben op monumenten komen aanbod waaronder energiebesparing.
Invent zal hierbij als spreker aanwezig zijn en informatie geven over duurzaamheid en energiebesparing met betrekking tot monumenten. Daarnaast is er gelegenheid om eventuele vragen te stellen.

Daarbij zullen de volgende organisaties aanwezig zijn bij deze bijeenkomst:

  • Monumentenwacht Drenthe
  • Nationaal Restauratiefonds (NRF)
  • Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed (RCE)
  • Steunpunt Erfgoed Drenthe
  • Werkgroep Boerenerven
  • Gemeente Midden-Drenthe
  • De heer Vanderveen

Als genodigde hopen wij u aanstaande maandagavond 11 april te ontmoeten in de monumentale Stefanuskerk, Pr. Bernardstraat 16 in Beilen!

Wel een monument eigenaar maar geen inwoner van de gemeente Midden-Drenthe?
Uiteraard adviseren wij u graag over uw specifieke mogelijkheden, bekijk alvast de informatie over monumenten of neem direct contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant