Met de Vereniging van Eigenaren Energiebespaarlening, kunt u meteen aan de slag met energiebesparende maatregelen. De maandelijkse energiekosten gaan omlaag, zonder dat u eerst moet reserveren. U profiteert direct.

Met de Energiebespaarlening kunnen verschillende energiebesparende maatregelen worden gefinancierd. Een maatwerkadvies biedt inzicht in waar de meeste energiebesparing te behalen is. Invent heeft ruime ervaring met maatwerk evenals het vernieuwen van energielabels.

Ik Inversteer Slim
VVERekenvoorbeeldInvesteringen welke onder andere in aanmerking komen zijn:

  • Isolatie van gevel, spouwmuur, vloer, dak, en deuren.
  • HR++ glas, kozijnen
  • LED verlichting
  • HR-ketel, warmtepomp, zonneboiler, warmteterugwin-installatie
  • Zonnepanelen
  • Energieprestatieverbetering van de bestaande lift.

De voorwaarden van de Energiebespaarlening staan vermeld op de website.

Het is verstandig om vooraf maatwerkadvies aan te vragen en naderhand de energielabels te vernieuwen Invent heeft hier ruime ervaring mee.

Voor meer informatie over de Energiebespaarlening, www.ikinvesteerslim.nl, via telefoon met 088-2539600 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor maatwerkadvies en energielabels neem contact op met Invent Advies: 0593-541045

 

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant