Met de Vereniging van Eigenaren Energiebespaarlening, kunt u meteen aan de slag met energiebesparende maatregelen. De maandelijkse energiekosten gaan omlaag, zonder dat u eerst moet reserveren. U profiteert direct.

Met de Energiebespaarlening kunnen verschillende energiebesparende maatregelen worden gefinancierd. Een maatwerkadvies biedt inzicht in waar de meeste energiebesparing te behalen is. Invent heeft ruime ervaring met maatwerk evenals het vernieuwen van energielabels.

Ik Inversteer Slim
VVERekenvoorbeeldInvesteringen welke onder andere in aanmerking komen zijn:

  • Isolatie van gevel, spouwmuur, vloer, dak, en deuren.
  • HR++ glas, kozijnen
  • LED verlichting
  • HR-ketel, warmtepomp, zonneboiler, warmteterugwin-installatie
  • Zonnepanelen
  • Energieprestatieverbetering van de bestaande lift.

De voorwaarden van de Energiebespaarlening staan vermeld op de website.

Het is verstandig om vooraf maatwerkadvies aan te vragen en naderhand de energielabels te vernieuwen Invent heeft hier ruime ervaring mee.

Voor meer informatie over de Energiebespaarlening, www.ikinvesteerslim.nl, via telefoon met 088-2539600 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor maatwerkadvies en energielabels neem contact op met Invent Advies: 0593-541045

 

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl