Komende zondag 4 september fietsen Marjan en Marten Mulder uit Beilen, samen met 5 vrienden de Ride for the Roses in Twente. Dit doen ze voor hun dochter Jessica, die op 23 juli 2015 op 20 jarige leeftijd is overleden aan leukemie.

Ride for the Roses
De Ride for the Roses is een bijzonder wielerevenement en heeft een tour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Het evenement is inmiddels een begrip in Nederland. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen mag meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met zo'n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker.

teamjessica 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strijd tegen kanker
Door hun deelname aan de Ride for the Roses zamelen zij geld in voor de strijd tegen kanker en voor onderzoek naar het ontstaan van leukemie.

Als Invent zijn we dankbaar dat wij mogen bijdragen in de vorm van kledingsponsoring voor Team Jessica tijdens de Ride for the Roses en daarmee de strijd tegen kanker.

Zet hem op toppers!

Zelf ook Team Jessica ondersteunen?: 
https://www.ridefortheroses.nl/mijn-ride/deelnemer/742/marjan-mulder/

 

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant