Brede school de TwingelHet gebouw waar o.a. twee basisscholen, een kinderdagverblijf, fysiotherapeut en een bibliotheek in gehuisvest zijn, is vandaag officieel door met name de leerlingen geopend!

Het gebouw heeft de naam “De Twingel” gekregen. Hiermee wordt verwezen naar de vroegere naam van Dwingeloo (Twingelo) en daarnaast staat het voor een veilige plek aangezien een “dwingel” een veilige buffer was rond een kasteel.

A+++ label
De Twingel is een zeer duurzaam gebouw en heeft via Invent zelfs een A+++ label. Het gebouw is voorzien van energiezuinige installaties en zonnepanelen. Daarnaast is er gewerkt met recyclebare en gezonde materialen. Tevens is er speciale aandacht voor veel natuurlijk daglicht.

De Twingel is ontworpen door De Zwarte Hond in Groningen en gerealiseerd door: BV Bouwmij Hendriks Assen, Heluto Installatietechniek BV uit Diever (installatiewerk) en Breman Installatiegroep BV uit Meppel (elektrotechniek). Invent heeft het installatietechnisch advies verzorgd.

Opening de Twingel Opening de Twingel2

 

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl