Parkhoven, een woon- en behandelcentrum van Zorgorganisatie Palet, waar men terecht kan voor zeer specialistische verpleeghuiszorg aan ouderen en chronisch zieken wordt vervangen door nieuwbouw.


Op het bestaande terrein in Leeuwarden wordt een nieuw woon- en behandelcentrum gebouwd. In eerste instantie zullen er 8 woningen, 6 voor mensen met dementie, en 2 voor somatische (lichamelijke beperking) bewoners worden gerealiseerd waar in totaal plaats is voor 54 personen. Daarnaast komt er een “Wijkhuispitaal” voor mensen die extra doktersaandacht nodig hebben, maar waar geen ziekenhuisopname voor nodig is.

Een Expertise- en Behandelcentrum en een Dagcentrum Dementie zullen ook onderdeel uitmaken van de nieuwe locatie.

Op 12 oktober is de eerste paal geslagen en hiermee is de start van de nieuwbouw een feit. Het gebouw is ontworpen door VNL Architecten uit Grou en wordt gerealiseerd door Jorritsma Bouw B.V. uit Bolsward. Invent heeft vanaf het begin het installatieadvies verzorgd en zal ook tijdens de bouw blijven ondersteunen.

Parkhoven VNL Parkhoven VNL2


Afbeeldingen: VNL Architecten

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant