Alle kantoren verplicht zuinig met energie
Vanaf 2023 is er in Nederland geen enkel kantoor meer met een energielabel slechter dan label C. Kantoren met een slechter label (D t/m G) mogen dan niet meer gebruikt worden. Eigenaren van energieslurpende kantoren moeten hun panden zuiniger maken. Dat is geen probleem, want de investering betaalt zich terug door besparing op energiekosten. Lees het volledige nieuwsbericht op de site van RVO

KantoorpandenEnergiescan op activiteitenbesluit
Invent heeft de “Energiescan op het activiteitenbesluit” ontwikkelt waarbij bedrijven niet alleen aan de wettelijke verplichtingen voldoen maar eveneens een bedrijfsspecifiek stappenplan aangeleverd krijgen. Dit bestaat uit o.a: energienotacontrole, bouwkundige en installatie technische eigenschappen, ventilatie, verlichting en apparatuur, veiligheid, afval en duurzame energieopwekking. Na de opname kan er een CO2 - footprint worden opgesteld met daaraan gekoppeld een investeringsplan. We kijken ook samen naar mogelijke subsidie en financieringsmogelijkheden.

Kantoorpanden2Ook besparen?
Wil u meer weten over wat Invent voor u en uw gebouw kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant