Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 10516

Invent logo transparantEpa -W Adviseur


De organisatie

Invent Advies B.V. is sinds 1999 hét adviesbureau voor energiezuinig bouwen en verbouwen. Zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw, bestaand en nieuwbouw. Wij werken vanuit ons bedrijfspand, Ossebroeken 26 in Beilen, voor woningbouwcorporaties, architecten, projectontwikkelaars, ondernemers en particuliere opdrachtgevers.

Wij stellen onszelf als doel om bij te dragen aan een energie efficiënt, comfortabel en gezond binnenklimaat in de gebouwde omgeving met als doel een energieneutrale leefomgeving.

Functieomschrijving

Als EPA adviseur in de woningbouw ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren en rapporteren van de opdrachten van de klant. Je houdt je bezig met het verrichten van inspecties, het onderzoeken van energiebesparende maatregelen en het berekenen van een energielabel voor een woning of woongebouw (voornamelijk huurwoningen en in mindere mate particulier bezit). Als adviseur ben je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van inspecties/opnames en het uitbrengen van adviezen. Daarbij ben je geheel zelfstandig in staat de verschillende type klanten van Invent Advies B.V. van kwalitatief hoogwaardig advies te voorzien.

Bij deze functie is het van belang dat je beschikt over minimaal een MBO/HBO bouwkunde of werktuigbouwkundige opleiding richting installatietechniek. Je beschikt daarin over ruimtelijk inzicht en nauwkeurigheid. Het werkgebied is Noord Nederland.

Als EPA- W adviseur is het een pré / aanbeveling wanneer je ervaring hebt met de volgende technische zaken;

Jouw profiel

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden in de vorm van een marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan contact worden opgenomen met de heer J.H. Eising, onder telefoonnummer 0593 541 045 . Meer informatie over de organisatie is te vinden op deze website.

Sollicitaties (brief met CV) kunnen per e-mail worden verzonden aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: vacature


Alleen passende reacties worden in behandeling genomen. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.