Op 25 januari is er een bewonersavond georganiseerd door buurkracht over het gebruik van warmtepompen in Meerstad. Bijna alle huizen in deze buurt zijn uitgevoerd met een warmtepomp.

Volgens het buurtteam valt hier nog veel winst mee te behalen als de bewoners weten hoe ze de pompen het beste kunnen toepassen. Marco Nekeman heeft namens Invent een uitgebreide presentatie gegeven, waarbij hij inging op de diverse soorten warmtepompen en hoe de werking hiervan is. Samen met Robert Lansink kon hij veel bewonersvragen direct beantwoorden. Aan het eind van de avond kon men aangeven of er behoefte was aan verdere informatie of persoonlijk advies. Hier hebben diverse bewoners zich voor aangemeld. Alle partijen kijken terug op een zeer geslaagde avond.

20170131warmtepompbijeenkomst Meerkracht1

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant