Nijestee vindt betaalbaar en energiezuinig wonen belangrijk. In 2020 willen ze dat hun woningen gemiddeld energielabel B / Energie-Index (EI) 1,25 hebben. Daarom zijn ze flink aan het investeren in energiebesparende maatregelen.

Alle huizen van Nijestee worden hiervoor de komende jaren bezocht door medewerkers van Invent om de huidige Energie-Index te bepalen. De Energie-Index is de opvolger van het energielabel en laat zien hoe energiezuinig een huis is in vergelijking met andere, soortgelijke woningen. Het gaat om 2.500 tot 3.000 woningen per jaar. Invent is gecertificeerd voor het afgeven van Energie-Indexcijfers voor woningen. Bewoners worden voor een bezoek van Invent geïnformeerd door Nijestee. Op 10 februari hebben beide partijen hun handtekening gezet onder een vijfjarig contract. Hiermee krijgt de plezierige samenwerking van de afgelopen jaren een vervolg.

20170214 invent samenwerkingnijestee gr
Joop Eising (Invent) en Jan Drenth ( Nijestee)

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant