Vanaf 1 januari 2019 dienen alle woningcorporaties te beschikken over NEN-rapportages waarin de gebruiksoppervlaktes opgenomen zijn volgens de NEN2580 meetinstructies. Het handboek marktwaardering heeft dit vastgesteld.

Vaststelling van de juiste gebruiksoppervlaktes (oftewel gebruiksoppervlakte berekenen) is van belang voor een goede marktwaardebepaling. Mocht deze afwijken dan kan dit bijvoorbeeld gevolgen hebben voor uw investeringcapaciteit.nen2580invent

Combineren
Invent kan het opstellen van dit meetrapport combineren met de opname voor de Energie Index of het Energielabel. Dit kan zowel voor woningbouw als utiliteitspanden.

Heeft u geen goede tekeningen beschikbaar dan bieden wij een aantrekkelijke optie om het gebouw ook in 3D vast te laten leggen. Wij kunnen deze werkzaamheden in samenwerking met onze partner Tekenplus verrassend interessant aanbieden.

Door werkzaamheden te combineren kunnen we in één bezoekmoment een schat aan informatie vergaren en beschikt u over uitgebreide gegevens van de woning volgens de gestelde richtlijnen.

Indien er later een wijziging doorgevoerd moet worden of bijvoorbeeld een splitsing gerealiseerd dient te worden, is dit slechts een snelle en eenvoudige handeling.

Meer weten?
Meer weten over het NEN 2580 meetrapport of onze overige werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via 0593-541045 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Invent.

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl