De eerste aanmeldingen zijn binnen, de startgesprekken gevoerd. Hoog tijd om ook de rest van Groningen te betrekken in de Cleancampagne.


Kick off

Donderdag 27 september

14:30 - 17:00 uur

EnergyBarn EnTranCe

Als uw bedrijf valt onder de energiebesparingsverplichting uit de Wet milieubeheer dan heeft u hierover van het bevoegd gezag een brief ontvangen of ontvangt u deze binnenkort. Hierin wordt u geïnformeerd over wat de verplichting voor u inhoudt. De Natuur en Milieufederatie Groningen (NMG) biedt bedrijven de mogelijkheid het optimale uit deze situatie te halen door mee te doen met de CleanCampagne.

cleancampagne
Tijdens de Kick off op donderdag 27 september komt u alles te weten over de wetgeving, toezicht & handhaving en wat de CleanCampagne hierin voor ú kan betekenen. 


cleancampagne Inschrijving InventWettelijke verplichting


Wettelijk gezien moeten bedrijven die jaarlijks minimaal 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aan aardgas verbruiken, energiemaatregelen treffen die zich in 5 jaar of minder terugverdienen.Daarnaast is er een wetgeving in ontwikkeling die stelt dat vanaf 2023 ieder kantoor in Nederland groter dan 100 m2 verplicht is om minimaal energielabel C te hebben.


cleancampagne olPlan van Aanpak en energielabel


Heeft u een verplichting vanuit de wetgeving dan moet u aan het bevoegd gezag van uw gemeente laten zien wat u aan maatregelen heeft gedaan maar ook wat u nog zou moeten doen door middel van een Plan van Aanpak.


Invent kan dit Plan van Aanpak voor u opstellen evenals het energielabel voor uw bedrijfsgebouw. Indien we beide opdrachten uitvoeren profiteert u bovendien van een aantrekkelijke korting.


Hebben wij uw interesse gewekt en is uw bedrijf gevestigd in de gemeente Bedum, De Marne, Eemsmond, Groningen, Midden-Groningen, Oldambt, Ten Boer, Westerkwartier of Winsum neem dan contact met ons op of klik hier voor alle informatie over de kick-off. Vergeet niet om u aan te melden!

Meld u aan!

 

 

Youtube Video

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant