Naar aanleiding van steeds nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Op dit moment werkt een deel van onze medewerkers vanuit huis en een deel werkt vanaf kantoor. We doen echter sinds 13 maart geen opnames meer voor energielabels op locatie bij bewoonde huurwoningen. Dus als u als huurder een brief hebt ontvangen dat wij de komende weken langs kunnen komen voor de inspectie t.b.v. een energielabel namens uw woningcorporatie, kunt u deze negeren. Zodra wij de woningbezoeken weer gaan opstarten, zullen wij dat doen na overleg met uw woningcorporatie en dit via onze site kenbaar maken.
In tussentijd zijn we gewoon bereikbaar via telefoon, email en WhatsApp. Fysiek bezoek aan kantoor alleen na vooraf overleg.

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl