De Regeling Vermindering Verhuurderheffing (RVV) Verduurzaming gaat vanaf 1 juli 2021 opnieuw open. Inventariseer uw projecten op tijd en neem tijdig contact op met uw EPA-adviseur.

Tijdspad RVV Verduurzaming

De RVV Verduurzaming opende in 2019 voor het eerst om de energieprestaties van huurwoningen te verbeteren. De regeling sloot na een half jaar openstelling, doordat de aanvragen al in april van dat jaar het budget overschreden. Er leek pas nieuw budget vrij te komen in 2022, maar daar komt verandering in. Er is namelijk € 150 miljoen budget beschikbaar voor deze verduurzamingsopgave in 2021.

Op 14 december schreef minister Ollongren in een Kamerbrief dat de RVV Verduurzaming opent per 1 juli 2021 en niet zoals eerder gecommuniceerd op 1 april 2021. De reden hiervoor is dat men de druk op de adviseurs wil verlagen, zodat er ruimte wordt geboden om alle aanvragen te kunnen behandelen. De eerst mogelijke sluitingsdatum is 1 oktober 2021.

20201217 afbeeldingRVV

Vragen?

Heeft u hierover aanvullende vragen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant