In juli is de 'bypassroute' toegevoegd aan de webtool energielabelvoorwoningen.nl. Verkopers van nieuwbouwwoningen kunnen nu een definitief energielabel aanvragen via de webapplicatie.

Energielabelgebouwen

De zogenaamde 'bypassroute' is er voor ontwikkelaars en aannemers die een energielabel aan willen vragen, maar van wie de woning niet verschijnt in de webapplicatie. Met de bypassroute kunnen zij nu een koppelingsverzoek voor de betreffende woning indienen.

U moet een document bijvoegen waaruit blijkt dat u gerechtigd bent om voor de woning een energielabel aan te vragen. In het document dient de (organisatie-)naam en het adres van de woning te staan. Hierbij kan gedacht worden aan de omgevingsvergunning (bouwvergunning), de akte met koop-/aanneemovereenkomst of de koop-/aanneemovereenkomst zelf.

Binnen 5 werkdagen ontvangt u bericht dat de woning is gekoppeld. Vervolgens kunt u het definitief energielabel aanvragen in de webapplicatie op energielabelvoorwoningen.nl.

De kosten bedragen €15,- inclusief BTW per woning.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

Contact

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant