Afdrukken
Categorie: Uncategorised
Hits: 23576

Een maatwerkadvies geeft inzicht in bouwkundige en installatietechnische energiebesparende verbetermaatregelen. Het advies dient te worden opgesteld volgens en door een bedrijf dat volgens de BRL9500-02 gecertificeerd is.

Maatwerk

De naam zegt het al: het is een advies gespitst op uw situatie bij uw woning of appartement. Het geeft voor uw woning aan welke maatregelen energiebesparing opleveren, het binnenklimaat verbeteren en meer comfort opleveren. Tevens wordt er advies gegeven over het opwekken van duurzame energie, bijvoorbeeld met een warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen. 

Onafhankelijk

Ons maatwerkadvies wordt opgesteld door een onafhankelijke energieadviseur wat betekent dat wij u een advies geven over welke maatregelen het beste zijn in uw situatie, maar dat wij u geen energiebesparende producten willen verkopen. Voor de uitvoering van de maatregelen kunt u vervolgens contact opnemen met een gespecialiseerd uitvoerend bedrijf.

Het maatwerkadvies kan worden opgesteld voor particuliere woningeigenaren maar ook voor een Vereniging van Eigenaren (VvE). Voor Verenigingen van Eigenaren gelden wel speciale voorwaarden.

Tips
1. Heeft u specifieke vragen of verbouwplannen, dan kunnen deze door de adviseur in het maatwerkadvies worden meegenomen;
2. Heeft u na het maatwerkadvies energiebesparende maatregelen laten uitvoeren en wilt u de verbeteringen in beeld krijgen? Vraag dan een nieuw energielabel aan;
3. Gaat u uw woning verkopen of verhuren, eventueel na uitvoering van energiebesparende maatregelen, vraag dan ook een nieuw energielabel aan.

vastgoed waardering Noord Nederland

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

Contact