Afdrukken
Categorie: Uncategorised
Hits: 19068

Een Energieprestatieadvies (EPA) is een maatwerkadvies dat u inzicht geeft in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen.

De kwaliteit van dit energieadvies is geborgd en kan alleen worden opgesteld door een bedrijf dat volgens de BRL9500-04 gecertificeerd is.

Een EPA-maatwerkrapport biedt u:

Een verbeterde energieprestatie heeft als resultaat een lagere energienota, een comfortabeler pand en een gezonder binnenklimaat.

bedrijfspand verzekeren energielabel
Energieprestatie advies

Onafhankelijk

Ons energieprestatieadvies wordt opgesteld door een onafhankelijke energieadviseur wat betekent dat wij u een advies geven over welke maatregelen het beste zijn in uw situatie, maar dat wij u geen energiebesparende producten willen verkopen. Voor de uitvoering van de maatregelen kunt u vervolgens contact opnemen met een gespecialiseerd uitvoerend bedrijf.

Tips:
1. Heeft u verbouwplannen, dan is dit bij uitstek een gelegenheid om een energieadvies te laten uitvoeren;
2. Heeft u na het maatwerkadvies energiebesparende maatregelen laten uitvoeren en wilt u de verbeteringen in beeld krijgen? Vraag dan een nieuw energielabel aan;
3. Gaat u uw bedrijfspand verkopen of verhuren, eventueel na uitvoering van energiebesparende maatregelen, vraag dan ook een nieuw energielabel aan.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

Contact