Direct inschrijven als deelnemer

Deelnemers krijgen toegang tot eigen dashboard Mijn EnergysenseEnergysense
Wellicht kent u Invent al van energiebesparende maatregelen van bouwkundige of technische aard. Naast dit, komt er ook steeds meer aandacht voor overige energiestromen binnen uw huishouding. U hebt vast al eens gehoord over energie opslag en over het uitwisselen van energie tussen verschillende huishoudens. Een interessante materie en er valt nog veel over te leren.

Om antwoord te kunnen geven op belangrijke energievraagstukken is door de Rijksuniversiteit Groningen een grootschalig onderzoek opgezet, het project Energysense. Voor dit meerjarige onderzoek is Energysense op zoek naar 10.000 deelnemende huishoudens. Daarmee krijgt Energysense een uniek inzicht in het energieverbruik, gedrag en houding van Nederlanders in hun dagelijks leven. En dat inzicht is essentieel voor de overgang naar een duurzame samenleving.

Energysense teaser2Honderden huishoudens doen al mee!

Wil je ook meehelpen aan nieuwe oplossingen voor het energievraagstuk, dan is dit je kans:
je kunt meedoen als deelnemer!

Meedoen aan Energysense vraagt weinig tijd en kost nauwelijks moeite. Energysense verzamelt gegevens uit de slimme energiemeter en via vragenlijsten. Ook als je (nog) geen slimme energiemeter hebt kun je gewoon meedoen. De verzamelde gegevens worden binnen de Rijksuniversiteit Groningen opgeslagen en beveiligd. De verzamelde informatie is alleen beschikbaar voor onderzoek en innovatie-toepassingen onder de meest strikte privacy-regels.

Extra voordelen voor deelnemers:
Als deelnemer in Energysense wordt je op de hoogte gehouden van de onderzoeksresultaten en nieuwe ontwikkelingen, maar je kunt ook zelf energievragen stellen aan onderzoekers. Ook worden deelnemers gevraagd of ze nieuwe toepassingen in hun eigen huis willen uitproberen, daaraan deelnemen is niet verplicht.
Deelnemers krijgen toegang tot een eigen dashboard: Mijn Energysense. Daar vind je informatie over bijvoorbeeld je eigen energiegebruik en over interessante onderzoeksresultaten. Hier vind je ook meer verwijzingen naar vragenlijsten en onderzoeken.

Want werken aan een duurzame toekomst doen we samen!
Doe ook mee aan Energysense, en werk mee aan een duurzame toekomst.