Afdrukken
Categorie: Uncategorised
Hits: 3499

De sleutel voor Gebouw Informatie Management is Digital Twins, dit heeft de afgelopen tijd gezorgd voor een enorme versnelling in Gebouw Informatie Management. Een Digital Twin is een virtuele 3D-representatie van een gebouw, waarin alle gebouwinformatie en -documentatie wordt opgeslagen.

IT-reuzen zoals Microsoft en IBM investeren miljarden in Digital Twins. Het Nederlandse Vabi is door Microsoft geselecteerd als partner op dit gebied. Vabi digitaliseerde al enkele honderdduizenden gebouwen en appartementen. Met hun online softwareplatform Vabi Vastgoeddata ontsluiten ze gebouwinformatie voor vastgoedbeheerders en -eigenaren. Een revolutionair nieuwe benadering die het leven van vastgoedbeheerders een stuk prettiger maakt.

Hoe werkt het?

Vabi selecteerde alle elementen die relevant zijn voor vastgoedbeheer en maakte daar een slim datamodel van. Dit datamodel staat in verbinding met de digital twin. Een zeer gebruiksvriendelijke interface helpt de gebruiker om alle informatie en documenten te beheren en te delen. Lees hier meer informatie over Gebouw Informatie Management.

20200519 collage digital twins
Foto: linksboven - rijtjeswoning binnenkant | rechtsboven - appartement binnenkant | onderin - rijtjeswoning

Nu toegankelijk voor iedereen door lage kostprijs

Vabi bedacht een manier om zowel de kostprijs te verlagen als de ‘modelleertijd’ enorm te verkleinen. De prijs is nu op een niveau gekomen waar vastgoedbeheerders eerder alleen van konden dromen.
Maarten Hoenen, CTO van Vabi zegt dat zijn ultieme doel is dat de kostprijs van digital twins zo laag wordt dat ze onderdeel kunnen worden van de softwarelicentie.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen desgewenst graag een demo in samenwerking met Vabi. Ook doen wij u graag een introductieaanbieding voor NEN2580. In het In het kader van de NEN2580-meetrapportages die voor veel van onze klanten gemaakt moeten worden, hebben we een aantrekklijke aanbieding:

Met andere woorden: u kunt zonder grote extra investeringen in één keer de stap zetten naar Gebouw Informatie Management via Digital Twins.

 

Contact