Afdrukken
Categorie: Uncategorised
Hits: 53

Er bestaan meerdere softwareoplossingen waarmee je gebouwinformatie kunt beheren. Het meest efficiënte is een cloudoplossing zoals het Nederlandse Bryder. Dat is een gebruiksvriendelijk ‘building intelligence platform’ voor de opslag en uitwisseling van gebouwinformatie via zogeheten Digital Twins.

Steeds meer uitwisseling van informatie

Vastgoedbeheerders hebben vaak een regierol in een netwerk van samenwerkingspartners. Daarmee wordt de uitwisseling van gebouwinformatie steeds intensiever en zijn er steeds meer partijen bij betrokken. Dit kan ook, omdat gebouwinformatie steeds rijker en betrouwbaarder wordt en omdat de moderne softwareoplossingen de uitwisseling van gebouwinformatie goed en gemakkelijk maakt. Al meer dan een half miljoen gebouwen, woningen en appartementen worden op deze manier beheerd.

Gebouwdigitalisatie

De eerste stap in het proces naar Gebouw Informatie Management is gebouwdigitalisatie. Op basis van het voorhanden zijnde bronmateriaal laten wij Digital Twins maken. Een digital twin is een virtuele representatie van het eigenlijke gebouw. Daarin wordt alle gebouwinformatie opgeslagen. Op basis van Digital Twins creëert het systeem desgewenst meteen ook aanvullende informatie en documenten zoals bijvoorbeeld PDF-plattegronden, gebruiksoppervlakte- en NEN2580-rapportages, en hoeveelheidcalculaties.

Verrijking

Na het digitaliseren van de gebouwen helpen we u graag met het verrijken van de gebouwinformatie door bijvoorbeeld:

Basisfuncties Gebouw Informatie Platform

Met de combinatie van gebouwdigitalisatie, verrijking en Bryder kunt u als vastgoedbeheerder ten volle profiteren van de mogelijkheden:

20200519 gebouwinformatieplatform

Advies en begeleiding

Wij helpen u graag verder:

NEN2580 - aanbieding

Ook doen wij u graag een aanbieding voor NEN2580. In het In het kader van de NEN2580-meetrapportages die voor veel van onze klanten gemaakt moeten worden, hebben we een aantrekkelijke combinatie-aanbieding:

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen desgewenst graag een demo in samenwerking met Bryder.

Contact