Afdrukken
Categorie: Uncategorised
Hits: 1487

Het gebouwinformatieplatform ook wel Vabi Vastgoeddata genoemd, is een intelligent platform voor de opslag en uitwisseling van gebouwinformatie via Digital Twins. De uitwisseling van gebouwinformatie wordt steeds intensiever en er zijn steeds meer partijen bij betrokken. Dit kan ook, omdat gebouwinformatie steeds rijker en betrouwbaarder wordt en omdat de juiste software de uitwisseling van gebouwinformatie gemakkelijk maakt. Al enkele honderdenduizenden Nederlandse gebouwen en appartementen worden beheerd via deze software.

Gebouwdigitalisatie

Stap 1 in het proces naar Gebouw Informatie Management is de gebouwdigitalisatie. Op basis van het voorhanden zijnde bronmateriaal laten wij Digital Twins maken. Een digital twin is een virtuele representatie van het eigenlijke gebouw. Daarin wordt alle gebouwinformatie opgeslagen. Op basis van Digital Twins creëert het systeem desgewenst meteen ook aanvullende informatie en documenten zoals bijvoorbeeld PDF-plattegronden, gebruiksoppervlakte- en NEN2580-rapportages, en hoeveelheidcalculaties.

Verrijking

Na het digitaliseren van de gebouwen helpen we u met het verrijken van de gebouwinformatie door bijvoorbeeld:

Basisfuncties gebouwinformatieplatform

Met de combinatie van gebouwdigitalisatie, verrijking en Vabi Vastgoeddata kunt u als vastgoedbeheerder ten volle profiteren van de mogelijkheden:

Advies en begeleiding

Wij helpen u graag verder:

20200519 gebouwinformatieplatform

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen desgewenst graag een demo in samenwerking met Vabi. Ook doen wij u graag een introductieaanbieding voor NEN2580. In het In het kader van de NEN2580-meetrapportages die voor veel van onze klanten gemaakt moeten worden, hebben we een aantrekklijke aanbieding:

Met andere woorden: u kunt zonder grote extra investeringen in één keer de stap zetten naar Gebouw Informatie Management via Digital Twins.