Afdrukken
Categorie: Woning & gebouw optimalisatie
Hits: 3297

Vastgoedbeheerders hebben elke dag veel informatie nodig over hun gebouwen. Voor hun eigen activiteiten en ook ter ondersteuning van andere processen. Aan het zoeken en delen van gebouwinformatie en documenten spenderen ze tientallen uren per maand. Daarnaast leidt het ontbreken van actuele informatie en documenten tot veel kosten. Herkent u dat? Het kan tegenwoordig veel gemakkelijker, met de komst van Gebouw Informatie Management en Digital Twins.

Gebouw Informatie Management (GIM)


Wat is het?

We horen er steeds meer over maar wat is het eigenlijk? GIM is het gestructureerd vastleggen van alle gebouwinformatie en het toegankelijk maken ervan via online software zoals Vabi Vastgoeddata. Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw GIM, zodat iedereen binnen uw organisatie altijd de beschikking heeft over de juiste gebouwinformatie en -documenten.

Wat doet het?
Het is dé oplossing voor de dagelijkse frustratie van het zoeken naar gebouwinformatie. Als GIM goed is ingericht is alle gebouwinformatie 24/7 beschikbaar. Voor iedereen die het nodig heeft. Alle afmetingen en hoeveelheden zijn bekend, installaties, contractanten en garanties, rapportages, inspecties etc. Alles binnen handbereik.

Compliance
GIM maakt het leven van vastgoedbeheerders een stuk gemakkelijker. En daarnaast heeft het grote voordelen voor vastgoedeigenaren en directies: want er is perfect inzicht in de kwaliteit van de informatie en eventuele lacunes.

Stapsgewijs naar goed GIM
Onze aanpak draait in essentie om drie dingen:

In een aantal stappen werken we samen met de vastgoedbeheerder toe naar een passende GIM-structuur. In Vabi Vastgoeddata staat een doordacht datamodel klaar dat specifiek voor dit doel is ingericht. Hierin komt alle gebouwinformatie binnen de woningcorporaties, gemeentelijke instantie of vastgoedbeheerder gesynchroniseer bij elkaar.

Gebouw Informatie Management - GIM

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen desgewenst graag een demo in samenwerking met Vabi

Contact