Een woning zonder energierekening; dat wil iedereen!

In 2020 moet elke nieuwbouwwoning bijna energieneutraal (BENG)  zijn. Maar als u ook in uw huidige woning kunt wonen zonder een energierekening te hoeven betalen, waarom doet u dat niet meteen?

'Nul op de meter' is een concept met de achterliggende gedachte dat alle woningen energieneutraal kunnen zijn. Een energieneutrale woning wekt net zoveel energie op als het gebruikt. De elektra kan ook worden omgezet in warmte waardoor de gasafname kan vervallen.

Tegenwoordig is het mogelijk om met bepaalde technieken een huis te bouwen of verbouwen om dit te realiseren. Er zijn verschillende woonconcepten van hoge kwaliteit tegen lage kosten, waardoor het creëren van een energieneutrale woning niet duur hoeft te zijn.

0 op de meter

Subsidie

Als zakelijke verhuurder kunt u een beroep doen op de RVV-regeling en indien aan de voorwaardenwordt voldaan een Energie Prestatie Vergoedingsregeling (EPV) treffen met uw huurders. Ook voor particulieren zijn er diverse subsidiemogelijkheden. Via de energiesubsidiewijzer kunt u in één oogopslag zien welke regelingen er in uw woonplaats van toepassing zijn.

Interesse

Invent Advies kan u begeleiden en adviseren om tot een 'Nul op de meter' woning te komen.
Wij hebben ruime ervaring hiermee en kunnen u op bouwtechnisch en installatietechnisch niveau goed adviseren.

Vraag een van onze adviseurs wat de mogelijkheden zijn voor uw pand!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

Contact

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant