Een woning zonder energierekening; dat wil iedereen!

In een Nul op de Meter-woning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd. Dit kunt u realiseren door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers.

Tegenwoordig is het mogelijk om met bepaalde technieken een huis te bouwen of verbouwen om dit te realiseren. Er zijn verschillende woonconcepten van hoge kwaliteit tegen lage kosten, waardoor het creëren van een energieneutrale woning niet duur hoeft te zijn.

0 op de meter

Subsidie

Als zakelijke verhuurder kunt u een beroep doen op de RVV-regeling en indien aan de voorwaardenwordt voldaan een Energie Prestatie Vergoedingsregeling (EPV) treffen met uw huurders. Ook voor particulieren zijn er diverse subsidiemogelijkheden. Via de energiesubsidiewijzer kunt u in één oogopslag zien welke regelingen er in uw woonplaats van toepassing zijn.

Interesse

Invent Advies kan u begeleiden en adviseren om tot een 'Nul op de meter' woning te komen.
Wij hebben ruime ervaring hiermee en kunnen u op bouwtechnisch en installatietechnisch niveau goed adviseren.

Vraag een van onze adviseurs wat de mogelijkheden zijn voor uw pand!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

Contact

 

 

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl