Energie inspectie

Invent Advies heeft een laagdrempelig energieadvies die door middel van ''CARE'' wordt uitgevoerd. Met ''CARE'' willen wij u van begin tot eind begeleiden en ondersteunen om uw gebouw energetisch en gebruiksvriendelijk te optimaliseren. Dit betekent dat het niet ophoudt na het toesturen van het rapport. Een energie inspectie is pas geslaagd als het energieverbruik is gedaald en het resterende energieverbruik duurzaam wordt opgewekt. Het rapport is niet het einddoel.

Wanneer u kiest voor onze energie inspectie gaan we met ''CARE'' in zee:

1. Contact over energie inspectie
Dit is een voorgesprek met onze adviseur waarin er kennis wordt gemaakt met elkaar en met uw gebouw. De wensen en mogelijkheden worden besproken en er zal een afspraak worden ingepland.

2. Afspraak over energie inspectie
Tijdens de opname zal de adviseur uw gebouw op de volgende punten beoordelen:

  •  Bouwkundige staat
  •  Installaties
  •  Ventilatie
  •  Verlichting
  •  Apparatuur
  •  Veiligheid
  •  Energieverbruik

3. Rapport energie inspectie
De adviseur stelt het rapport op aan de hand van de opname, de gemaakte foto's en uw wensen. In dit rapport zullen de zeven bovengenoemde punten worden behandeld. Zo weet u hoe uw gebouw er voor staat en wat u kunt doen om het te optimaliseren. Daarnaast kent uw adviseur de subsidies en leningen welke mogelijk voor u van toepassing zijn.

4. En verder
Het rapport wordt besproken om een helder beeld te krijgen van de situatie van uw gebouw. Na het opvragen van offertes bij diverse instanties zullen deze op correctheid en volledigheid worden gecontroleerd. Vervolgens kunt u aan de adviseur uw vervolgstappen voorleggen en bespreken in welke mate u Invent bij de werkzaamheden wil betrekken. De schema hieronder geeft een totaalbeeld van het traject waarmee u met Invent kunt samenwerken.

Energie inspectie

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon: 0593 - 541045 
WhatsApp: 06-83808465
of e-mail: info@invent.nl