Streep door tl, oude ketel en lege koelkast

Gemeenten nemen op 1 januari 2015 de verantwoordelijkheid voor de jeugdzorg over van de provincies en het Rijk. Met deze decentralisatie wil het kabinet een effectiever, meer samenhangend en goedkoper stelsel van jeugdzorg verwezenlijken, dat dichter bij de mensen staat.

In verband met deze decentralisatie krijgen jeugdzorginstellingen als afscheidscadeautje een Energiescan van de provincie Groningen. Het Leger des Heils is er blij mee.

Invent voert dit soort inspecties doorgaans uit bij bedrijven en club- en buurthuizen in de provincie Groningen. Dat doen we in het kader van de CleanCampagne van stad en provincie Groningen, de Natuur en Milieufederatie en EnergyValley. Onze collega Michel Kruseman heeft de Energiescan voor het jongerenhuis in Groningen verzorgd

Klik op onderstaand plaatje om het gehele artikel op ware grote te lezen:

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant