De Milieubarometer maakt de milieuprestatie, CO2-footprint en bijbehorende kosten van uw bedrijf of instelling eenvoudig en snel zichtbaar. U vult gegevens over energie, water, afval, emissies, vervoer en papierverbruik in. U krijgt dan een helder overzicht in duidelijke grafieken.

Dat is ook een van de krachtigste functies van de Milieubarometer; het genereren van grafieken. De milieumeter laat zien welke bedrijfsactiviteiten de grootste milieu-impact hebben en waar uw prioriteiten liggen op het gebied van milieu. De CO2-meter en de kostengrafiek laten zien waar u het meest kunt besparen op CO2-uitstoot en in financieel opzicht. Wanneer u de Milieubarometer meerdere jaren achter elkaar invult, brengen de grafieken het effect van genomen maatregelen in beeld. Hiermee kunt u effectief communiceren over de behaalde resultaten met uw medewerkers, klanten en opdrachtgevers.

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant