Een energielabel is een indicatie die weergeeft hoe energiezuinig een pand is.

Invent is gecertificeerd voor het afgeven van energielabels voor utiliteit en woningen. De vraag naar energielabels en advies in de utiliteit neemt toe, want steeds meer financierders van kantoren, winkelpanden en overige uitiliteitspanden willen panden upgraden naar een groen energielabel. Met deze wetenschap wordt het ook steeds interessanter om hiermee rekening te houden in de architectuur van een pand of bij de bouw hiervan. Invent wil graag samenwerken met architectenbureaus en het bouwmanagement om samen te kunnen komen tot het voorzien van energielabels in de utiliteit.

Ook voor de verkoop van bedrijfspanden wordt het afgeven van energielabels steeds belangrijker. Wilt u de te verkopen panden graag voorzien van een energielabel vraag dan naar de mogelijkheden.

Voor particuliere woningen is het tegenwoordig verplicht om een definitief energielabel te hebben. Als deze niet aanwezig is bij de verkoop of verhuur van een huis kan de eigenaar een boete krijgen.

De registratie van een woning kost €15,- inclusief BTW per woning.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant