Aandacht voor kwaliteit

Invent besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de adviserende werkzaamheden, onder andere door certificering. Op deze manier houden we onze mensen scherp en zijn onze klantenrelaties verzekerd van een goed eindproduct.

KIWA - BRL 8010 certificaat

Verklaring VPK K52840 04   

Epa-maatwerkrapport

20200909 Procescertificaat SKW Invent 02 17 foto maatwerkrapport bestaande utiliteitsgebouwen

Energieprestatieadvisering

Invent 05 17 Invent afbeelding 01 17 Invent 03 17

Goede kwaliteit leidt tot verlenging certificaten

Invent heeft een goede score behaald op de kwaliteitscontrole van de certificering voor energielabeling gebouwen en aanvullend advies hiervoor. Certificerende instelling SKW verstrekte onlangs de nieuwe certificaten (BRL9500) die voor deze werkzaamheden verplicht zijn. Naast toetsing of het energielabel juist is opgesteld, worden ook eisen gesteld aan het totale bedrijfsproces wat hierbij komt kijken. Door het behalen van dit resultaat kunnen we de "energielabel-werkzaamheden" voortzetten.


Ventilatiekeur

Ook voor de werkzaamheden voor Ventilatie Prestatiekeur is door certificerende instelling KIWA een nieuw certificaat verstrekt. Dit certificaat valt onder de BRL 8010. Een aantal woningcorporaties hebben al belangstelling getoond voor de waterdichte methode voor het bepalen van de kwaliteit van ventilatiesystemen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Een energielabel geeft de energieprestatie van uw pand aan. Hierdoor zien huurders en kopers snel of het pand zuinig of onzuinig is. Woningcorporaties hebben vanuit wet- en regelgeving een plicht om bij verhuur of verkoop van de woning een energielabel te beschikken over een energielabel.

Lees meer

Woning met label transparant