Aandacht voor kwaliteit

Invent besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de adviserende werkzaamheden, onder andere door certificering. Op deze manier houden we onze mensen scherp en zijn onze klantenrelaties verzekerd van een goed eindproduct.

BRL9500 Certificaten       Ventilatieprestatiekeur   Energieprestatieadvisering
CertificeringInventKOMO   CertificeringInventNLEPBD  

CertificeringInventKiwa

  Energieprestatieadvisering 

Goede kwaliteit leidt tot verlenging certificaten

Invent heeft een goede score behaald op de kwaliteitscontrole van de certificering voor energielabeling gebouwen en aanvullend advies hiervoor. Certificerende instelling SKW verstrekte onlangs de nieuwe certificaten (BRL9500) die voor deze werkzaamheden verplicht zijn. Naast toetsing of het energielabel juist is opgesteld, worden ook eisen gesteld aan het totale bedrijfsproces wat hierbij komt kijken. Door het behalen van dit resultaat kunnen we de "energielabel-werkzaamheden" voortzetten.


Ventilatiekeur

Ook voor de werkzaamheden voor Ventilatie Prestatiekeur is door certificerende instelling KIWA een nieuw certificaat verstrekt. Dit certificaat valt onder de BRL 8010. Een aantal woningcorporaties hebben al belangstelling getoond voor de waterdichte methode voor het bepalen van de kwaliteit van ventilatiesystemen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, laat het ons weten. 
U kunt ons bereiken op: 

Telefoon :  0593541045
WhatsApp  :  0683808465
E-mail :  info@invent.nl

Energielabel Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn verplicht om bij verhuur of verkoop van een woning een energielabel te kunnen overleggen. Daarnaast kan er door het toepassen van (energiezuinige) maatregelen en verbeteringen een wijziging optreden in het energielabel en de energie-index. 

Lees meer

Woning met label transparant